Meer resultaten voor vlaamse woningsfonds

 
 
vlaamse woningsfonds
Sociale lening van het Vlaams Woningfonds Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. ik ben als alleenstaande geïnteresseerd in een instapklaar appartement en had gehoord van Vlaams Woningsfonds http//www.vlaamswoningfonds.be/lenen/lenen-bij-het-vlaams-woningfonds. Heeft er iemand recente ervaring mee? Ik vond veel post van in 2008 e.d maar zou toch graag recente ervaringen horen is dat effectief goedkoper of zou ik toch ook bij banken langsgaan? Of is het VMSW een beter alternatief hoewel ze ook rentetarieven aanbieden tussen 155% en 309%? Welke lening voor welk project?
Woonlening van het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Vlaams Woningfonds kent goedkope hypothecaire leningen toe aan alleenstaanden en gezinnen met of zonder kinderen. Om een lening te krijgen moet aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. de woning moet in het Vlaamse Gewest liggen. de vastgestelde maximumgrenzen inzake verkoopwaarde mag niet overschreden worden. uw netto-belastbaar inkomen moet minimum 10.367 euro bedragen en mag een bepaald maximumbedrag niet overschrijden. uiterlijk bij de ondertekening van de leningsakte mag u geen volle eigendom of volledig vruchtgebruik bezitten van een bouwgrond kavel of andere woning. u moet voldoende solvabel zijn om de lening te kunnen afbetalen. Alle voorwaarden voor de woonlening van het Vlaams Woningfonds vindt u op de website van het Vlaams Woningfonds.
Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen Stad Gent.
Fonds du Logement Woningfonds R├ęgion de Bruxelles-Capitale Brussel Hoofdstedelijk Gewest.
Huur van een sociale woning bij het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
een woning geschikt voor 6 personen bij voorrang toegewezen aan een gezin dat 6 personen telt. Besluit van de Vlaamse Regering van 9 december 2005 betreffende de aanwending van de kapitalen van het Fonds B2 door het Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen ter uitvoering van de Vlaamse Wooncode. Besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 tot reglementering van het sociale huurstelsel ter uitvoering van de titel VII van de Vlaamse Wooncode. Huren bij het Vlaams Woningfonds. 03 238 60 34 Fax. 03 238 16 97 E-mail.
Bij het Vlaams Woningfonds.
Betaalbaar wonen in Vlaanderen via het Vlaams Woningfonds.
Home.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen met of zonder kinderen alleenstaanden nieuw samengestelde gezinnen enz met een reglementair begrensd inkomen voor de aankoop of het behoud van en/of werken aan een woning of appartement nieuwbouw de aankoop van een bouwgrond of de terugbetaling van bestaande hypothecaire leningen.

Contacteer ons