Resultaten voor vlaamse leningfonds

 
 
vlaamse leningfonds
Woonlening van het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Vlaams Woningfonds kent goedkope hypothecaire leningen toe aan alleenstaanden en gezinnen met of zonder kinderen. Om een lening te krijgen moet aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. de woning moet in het Vlaamse Gewest liggen. de vastgestelde maximumgrenzen inzake verkoopwaarde mag niet overschreden worden. uw netto-belastbaar inkomen moet minimum 10.198 euro bedragen en mag een bepaald maximumbedrag niet overschrijden. uiterlijk bij de ondertekening van de leningsakte mag u geen volle eigendom of volledig vruchtgebruik bezitten van een bouwgrond kavel of andere woning. u moet voldoende solvabel zijn om de lening te kunnen afbetalen. Alle voorwaarden voor de woonlening van het Vlaams Woningfonds vindt u op de website van het Vlaams Woningfonds.
lening huis simulatie lening vlaamse leningfonds.
Goedkoop lenen bij het Vlaams Woningfonds. Goedkoop lenen voor een huis op appartement dan moet je bij het Vlaams Woningfonds zijn. Lees er hier alles over. lening huis simulatie lening vlaamse leningfonds. Vlaams Woningfonds Provinciale Dienst Oost-Vlaanderen Stad Gent. Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan de Vlaamse Woonlening. Wie kan een lening krijgen? Wat zijn de inkomensvoorwaarden? Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in België?
Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen Kortrijk.
Huur van een sociale woning bij het Vlaams Woningfonds Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
een woning geschikt voor 6 personen bij voorrang toegewezen aan een gezin dat 6 personen telt. Besluit van de Vlaamse Regering van 9 december 2005 betreffende de aanwending van de kapitalen van het Fonds B2 door het Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen ter uitvoering van de Vlaamse Wooncode. Besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 tot reglementering van het sociale huurstelsel ter uitvoering van de titel VII van de Vlaamse Wooncode. Huren bij het Vlaams Woningfonds. 03 238 60 34 Fax. 03 238 16 97 E-mail.
Fonds du Logement Woningfonds Région de Bruxelles-Capitale Brussel Hoofdstedelijk Gewest.
Bij het Vlaams Woningfonds.
Betaalbaar wonen in Vlaanderen via het Vlaams Woningfonds.
Duidelijk Overzicht sociale leningen.
Dankzij een woonkrediet kunt u deze kosten spreiden in de tijd. Natuurlijk gaat u voor een krediet langs bij uw bank en eventueel bij een onafhankelijke adviseur. Maar veel mensen vergeten dat de Vlaamse overheid ook bepaalde woonkredieten ondersteunt. Dat kan door middel van een echte subsidie waardoor de rentevoet soms een stuk onder die van de banken ligt. Deze leningen worden aangeboden door het Vlaams Woningfonds en door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Sinds 1 januari 2014 gelden identiek dezelfde voorwaarden bij deze 2 instellingen. Andere leningen genieten dan weer van een waarborg van de Vlaamse overheid. Als U na onderhandeling met de bank niet tot de allerlaagste bodemrentevoet komt kunt u dankzij deze leningen toch een voordelig woonkrediet krijgen.
Lenen bij VMSW.
Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan de Vlaamse Woonlening. Wie kan een lening krijgen? Wat zijn de inkomensvoorwaarden? Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in België? Waarvoor kunt u lenen? De VMSW verstrekt alleen hypothecaire leningen voor woningen zolang er budget beschikbaar is. Welke types van woningen dat leest u op deze pagina. Ontdek met de Wooncalculator of u kans maakt op een goedkope woonlening. Of lees de voorwaarden in de leningenprospectus pdf 307 kB. Momenteel kunt u lenen aan 2%.
Home.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen met of zonder kinderen alleenstaanden nieuw samengestelde gezinnen enz met een reglementair begrensd inkomen voor de aankoop of het behoud van en/of werken aan een woning of appartement nieuwbouw de aankoop van een bouwgrond of de terugbetaling van bestaande hypothecaire leningen.

Contacteer ons